Vacatures

HEB JIJ PASSIE VOOR HORECA EN WIL JE JEZELF GRAAG ONTWIKKELEN?

Word jij onze toekomstige nieuwe collega? Wij komen graag met je in contact!

Wil je graag werken in een jong en professioneel team? Jezelf ontwikkelen door te werken in een drukbezocht en bruisend bedrijf waarin zaken voor jou goed geregeld zijn? Uren-registratie, salaris, vakantiedagen en uiteraard gezellige bedrijfsuitjes, leuke trainingsdagen en toffe bedrijfsbezoeken? Bekijk onze vacatures dan snel. Vergeet niet te vermelden waarop je wilt solliciteren.

Wij zijn op zoek naar:

  • Wij zijn:

    Restaurant Grand Café Herberg Jan in Heiloo. Een gezellig en druk bezocht bedrijf, waar altijd wat te doen is. Wij serveren ontbijt, lunch, diner en ook zijn wij een leuke plek voor een gezellige borrel. Daarnaast hebben we 2 zalen voor zakelijke bijeenkomsten en partijen. Net als een heerlijk terras. We hebben een warm en gezellig team dat hard werkt en super gastvrij is en zoeken een collega om ons team te versterken op management niveau. Naast de huidige bedrijfsleider met wie jij samen het bedrijf runt.

    Naast Herberg Jan hebben we nog een zuster restaurant in Bergen, Restaurant Julie’s, waarmee je af en toe kunt sparren, gezamenlijk inkopen of op andere vlakken elkaar probeert te helpen en versterken. 

     

    Wat wij bieden:

    • 28 tot 38 uur per week

    • MBO of HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van de horeca

    • Salarisschaal 7 of 8 – afhankelijk van de ervaring

    • Eventueel mogelijkheid tot 1 dag per week sales taken

    • Een jaarlijks opleidingsbudget

    • 1 weekenddag vrijdag

    • Geeft leiding aan een team van in totaal 25 tot 30 medewerkers

     

    Ruime ervaring als gastheer / vrouw en leidinggevende ervaring gewenst. Kennis Nostradamus personeelsplanning en Untill kassasysteem, als in enige ervaring met sales / banqueting is een pre. Tevens is enige basiskennis van HR prettig binnen de functie.

    Wij bieden een uitdagende functie binnen een druk bezocht en groeiend bedrijf. Onze (assistent) bedrijfsleider is bovenal heel gastvrij en heeft oog voor detail. Kent de basisregels en etiquette en zorgt dat deze geborgd zijn in een organisatie die zich vooral kenmerkt door een platte hiërarchie een hele brede doelgroep. Iedereen is welkom, wij zijn er voor iedereen!

    Hij/zij is daarnaast organisatorisch sterk. Weet op een vriendelijke en opbouwende manier leiding te geven aan een team van zowel scholieren, studenten als horeca-vak collega’s.

    Heeft niet alleen inzicht in de processen aan de voorkant maar ziet en denkt ook mee in de gehele organisatie. Keuken, planning, sales, HR. Je bent altijd 1 stap vooruit aan het denken en houdt tegelijkertijd oog voor wat er speelt op de vloer.

    Wij kijken er naar uit je te ontmoeten en kennis te maken in Herberg Jan!

  • Herberg Jan is opzoek naar een enthousiaste, zelfstandig werkende kok voor 24 tot 38 uur per week! Heb jij passie voor koken? Dan zoeken wij misschien wel jou.

    Herberg Jan is dagelijks vanaf 09.00 uur geopend voor ontbijt, lunch en diner.

    Wij zoeken iemand die zin heeft om in een leuk team aan de slag te gaan en de mooiste gerechten maakt, zelfs wanneer de druk hoog is. Daarnaast ben je gastvrij en ga je voor kwaliteit en service.

    Ben jij in voor een nieuwe stap in je carrière? Stuur ons dan je CV, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek en geven je een rondleiding in Herberg Jan.

    Werktijden, uren en dagen zijn in overleg.

  • Ben jij s ‘avonds liever thuis of bij je gezin?

    Wij zoeken een collega zelfstandig werkend LUNCH-KOK voor 24 tot 38 uur per week overdag.

    Wij zijn een jong, gedreven team en werken in het hart van Heiloo aan de lekkerste broodjes en warme gerechten voor de leukste gasten. Het werk is lekker afwisselend en nooit saai!

    Ben jij een vrolijke en hardwerkende lunch – kok die ons team komt versterken?

    Mail ons dan snel!

    Werktijden, uren en dagen in overleg

  • Tover jij een glimlach op ieders gezicht? Wij zoeken een ervaren collega Bediening die gastvrij en blij is!

    De Herberg is een drukke en hele gezellige ontmoetingsplek. Wij zijn geopend vanaf 09.00 uur voor ontbijt, lunch, diner, borrels en feestavonden. Er is altijd wat te doen bij Herberg Jan!

    Wat jij ga doen:

    Jij krijgt energie van mensen gastvrij ontvangen en jij houdt ervan om het de gasten fantastisch naar de zin te maken. Je houdt van drukte, bent stressbestendig en een echte professional. Voor een vol terras draai jij je hand niet om.

    Ambitie om door te leren en verder groeien? Dat kan bij ons! Stuur je CV naar info@herberg-jan.nl dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

    Wij vragen:

    Opleiding in een horeca richting: heel graag

    Ervaring: heel graag

    Parttime of fulltime

  • Wij zijn op zoek naar versterking in de spoelkeuken! 

    Ben jij 16 jaar of ouder en ben je fulltime of parttime beschikbaar doordeweeks en in het weekend, overdag en in de in de avonduren, stuur ons dan een mailtje! Want de spoel is de spil van ons bedrijf!

    Je zorgt voor een schone werkplek, het bedienen van de vaatwasser en je houdt in de gaten wat de keuken en bediening nodig heeft zodat jij alles op het juiste moment weer schoon hebt.

    Daarnaast houd je de spoelkeuken altijd schoon en georganiseerd en voorkom je dat er een file aan vaat staat.

    Voordat jij de deur uitgaat ligt alles weer schoon op z’n plek en blinkt de spoelkeuken als nooit tevoren!

    Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken? Stuur een mailtje naar info@herberg-jan.nl of loop even binnen bij ons in het restaurant.

  • Ben jij een barman/vrouw die hard kan werken, service gericht is en de gasten op nummer 1 zet? Dan is dit de baan voor jou!

    De Herberg is een drukke en gezellige ontmoetingsplek waar altijd wat te beleven valt. Wij hebben veel (vaste) gasten die graag een praatje aan de bar komen maken onder het genot van een mooi glas wijn, cocktail of speciaal biertje. We serveren ontbijt, lunch en diner maar houden van gezellige feestavonden en de vrijdagmiddag borrel. Altijd wat te doen in de Herberg!

    Wij zijn opzoek naar een enthousiaste barman / vrouw die lekker sociaal is, houdt van drukte en die het geen probleem vindt om (in het weekend) ook tot in de late uurtjes te werken. Je krijgt energie van mensen de beste service te verlenen en te voorzien van mooiste biertjes en cocktails.

    Ben je enthousiast geworden en wil je ons team komen versterken? Stuur dan je CV naar info@herberg-jan.nl dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

    Opleiding in een horeca richting: heel graag

    Ervaring: heel graag

    Barista en ervaring met cocktails is een pré

    Parttime of Fulltime

Sollicitatieformulier

Liever telefonisch contact?

Vragen over onze groepsmenu’s en andere mogelijkheden om met méér dan 10 personen te komen?