Kom gezellig lunchen, borrelen of eten bij Herberg Jan!

Hartelijk dank voor uw reservering, wij zien u heel graag weer in ons restaurant. Uw bezoek kan er door de “Corona maatregelen” wellicht anders uitzien dan u van ons gewend bent. Op het gebied van menu, tijdsindeling, tafelindeling en assortiment zal misschien het één en ander wijzigen. Wij stellen u hier tijdig van op de hoogte. Nogmaals, wij zien weer uit naar uw komst!

Contact

Telefoon: 072-2100 181
E-mail: info@herberg-jan.nl

Via de knop reserveren kunt u voor lunch, diner, high tea, of een andere gelegenheid een reservering maken. Deze komt bij ons binnen en wij reserveren een mooie tafel voor u! Binnen 24 uur ontvangt u een bevestiging van ons via de mail.

 

Gelieve voor vanavond telefonisch te reserveren.

Houd u er rekening mee dat online reserveringen voor de middag of de avond zelf, gemaakt na 12:00 uur mogelijk niet goed meer worden verwerkt. Belt u ons daarom even, wij staan u graag te woord.

 

Alvast bedankt voor uw reservering en tot ziens bij Herberg Jan!

Wij zien uit naar uw komst!

 

 

Wij hebben kinderstoelen beschikbaar, u kunt in de opmerking van uw reservering aangeven dat u een kinderstoel wenst.

 

Komt u gezellig met kinderen? Geeft u dan het totaal aantal personen op en in de opmerking het aantal kinderen. Dus 10 personen – waarvan 4 kinderen. Dan leggen wij kleurtjes klaar en kunnen we rekening houden met de tafelsetting dat u bij de ballenbak in de buurt zit.

 

Honden zijn toegestaan bij Herberg Jan.

 

 

Mocht u onverhoopt geen reactie van ons hebben ontvangen binnen 24 uur, zou u dan even telefonisch contact met ons op willen nemen?

Wij accepteren uitsluitend onderstaande restaurant cadeaukaarten:

X