Kom gezellig lunchen, borrelen of eten bij Herberg Jan!

Lieve gast,
Hartelijk dank voor uw bezoek op onze website. Helaas hebben wij onze deuren weer tijdelijk moeten sluiten. Heel spijtig maar gelukkig brengen wij de Herberg gewoon bij u thuis! Wij zijn dagelijks van 09:00 uur tot 21:00 uur geopend voor heerlijke koffie’s to go, belegde broodjes en diner om af te halen. Bezorgen (in overleg) is uiteraard ook geen probleem!

Wij hopen jullie snel weer te kunnen verwelkomen in onze fijne Herberg, stay safe!

Contact

Telefoon: 072-2100 181
E-mail: info@herberg-jan.nl

Via de knop reserveren kunt u voor lunch, diner, high tea, of een andere gelegenheid een reservering maken. Deze komt bij ons binnen en wij reserveren een mooie tafel voor u! Binnen 24 uur ontvangt u een bevestiging van ons via de mail.

 

Gelieve voor vanavond telefonisch te reserveren.

Houd u er rekening mee dat online reserveringen voor de middag of de avond zelf, gemaakt na 12:00 uur mogelijk niet goed meer worden verwerkt. Belt u ons daarom even, wij staan u graag te woord.

 

Alvast bedankt voor uw reservering en tot ziens bij Herberg Jan!

Wij zien uit naar uw komst!

 

 

Wij hebben kinderstoelen beschikbaar, u kunt in de opmerking van uw reservering aangeven dat u een kinderstoel wenst.

 

Komt u gezellig met kinderen? Geeft u dan het totaal aantal personen op en in de opmerking het aantal kinderen. Dus 10 personen – waarvan 4 kinderen. Dan leggen wij kleurtjes klaar en kunnen we rekening houden met de tafelsetting dat u bij de ballenbak in de buurt zit.

 

Honden zijn toegestaan bij Herberg Jan.

 

 

Mocht u onverhoopt geen reactie van ons hebben ontvangen binnen 24 uur, zou u dan even telefonisch contact met ons op willen nemen?

Wij accepteren uitsluitend onderstaande restaurant cadeaukaarten:

X